Stappen Plan

Het Proces

Wellicht vraagt u zich af hoe het vergunningstraject eruit ziet, afhankelijk van keuze van de type woning, of wat u moet regelen ten aanzien van de fundering. In dit hoofdstuk wordt stap voor stap de procedure uitgelegd. Wij ondersteunen u bij elke stap indien dat gewenst of nodig is.

1. Selectie woning en uitvoering:

U kiest de Prefab woning die u graag wilt met bijbehorende kleur en type afwerking, eventuele opties en extra’s. U laat ons weten waar u de woning wilt plaatsen.

2. Genereren tekening:

Wij zorgen binnen een aantal dagen voor een tekening van uw Prefab woning met alle gegevens noodzakelijk voor derden, zoals bijvoorbeeld bij het doen van een vergunningsaanvraag. Ook de locatie waar aansluiting voor riool, water en elektriciteit moeten komen staat op de tekening aangegeven inclusief de maten en vermogens.

3. Indienen vergunning indien nodig:

Mocht uw gekozen Prefab woning vergunning plichtig zijn, kunt u zelf de vergunning aanvragen. Wij kunnen u ondersteunen bij invullen van de aanvraag en beantwoorden van eventuele vragen van de gemeente.
4. Grondonderzoek / fundatie:

Alhoewel de Casa Pacto Prefab modellen niet zoveel wegen als een stenen huis, moet de woning wel goed gefundeerd worden. Wij werken samen met onderzoeksbureaus en funderingsspecialisten die onze woningen goed kennen. Na het grondonderzoek kan de fundering worden gerealiseerd.
5. Plaatsing Prefab Woning:

De Casa Pacto Prefab woning wordt binnen enkele dagen geïnstalleerd, waarna de sleutel kan worden overgedragen aan u.
6. Technisch dossier, garantie en nazorg:

Afhankelijk van het type Prefab woning zal vanuit de Wet Kwaliteitsborging een technisch dossier door derden moeten worden goedgekeurd. Hiervoor dragen wij zorg. U ontvangt het technisch dossier van uw Prefab woning en alle documenten ten behoeve van garantie van de verschillende apparaten. Indien u later vragen of wensen heeft ten behoeve van uw Prefab woning, kunt u ten alle tijden terugvallen op onze organisatie. Wij kunnen aan de hand van uw ordernummer uw gegevens in ons bestand terugvinden.
Contact
Close