Projecten

Projectmatig

Wij zijn van mening dat de bouw van een comfortabele sociale huur- of koopwoningen nog steeds haalbaar is in Nederland. Voor twee- tot driepersoons huishoudens met de kleinste portemonnee sluit het aanbod van huizen vaak het minst aan. 

Door een unieke werkwijze, waarbij slimmer wordt omgegaan met modulair bouwen, kunnen wij veel comfortabele en eigentijdse Prefab woningen op een korte termijn realiseren. En dit voor een aantrekkelijke prijs. Er is al een Casa Pacto model vanaf 107.000 euro excl BTW

Wij prefabriceren de compacte kern van de modulaire woning in onze fabriek. De ‘kern’ bestaat uit de badkamer, keuken, toilet, trap, meterkast en technische ruimte (voor warmwater, verwarmen en koelen).

Op het moment dat wij de modulaire Prefab woning komen installeren, worden de overige wanden vloeren en de dak-delen ‘just-in-time’ als legostenen samengevoegd tot een compleet modulair woonhuis. Dit gebeurd in enkele dagen tijd. Deze werkwijze zorgt ervoor dat wij geen immense fabriek nodig hebben om een grote capaciteit van modulaire woningen te kunnen realiseren.

Bij het transport van andere modulaire woningen, wordt de breedte van de woning bepaald (en beperkt) door de afmeting van een vrachtauto. Omdat onze Prefab woning in onderdelen getransporteerd en op locatie geassembleerd worden, hebben deze Prefab woningen een breedte van meer dan 5 meter. Door deze breedtemaat heeft de modulaire woning dezelfde indeling als conventionele woningen en geen indeling als een sta-caravan.

Het ontwikkelde modulaire concept voldoet aan alle gevraagde normen en eisen uit het Besluit Bouwwerken Leefomgeving Bbl alsook de standaarden voor milieu en circulariteit. Eén of enkele Prefab woningen in een bestaande wijk, of gegroepeerd voor nieuwe projecten, er zijn vele mogelijkheden. Zelfs een tijdelijke plaatsing met terugkoopgarantie behoort tot de mogelijkheden.

Onze Prefab woningen worden, binnen enkele dagen tot weken sleutelklaar opgeleverd, zonder gebruik van groot materieel. De stikstofproblematiek raakt ons hierdoor niet. Contacteer ons vandaag nog om te horen hoe wij u kunnen helpen uw woningaanbod te verbeteren.

De Casa Pacto heeft een gezond binnenklimaat door een uitgekiende Lucht/lucht warmtepomp en is optimaal geïsoleerd. Fundering van de Prefab woning is vrijwel overal in Nederland mogelijk.

Er zijn veel modulaire modellen leverbaar, ontworpen aan de hand van de meest voorkomende standaarden die gehanteerd worden door de markt. Zie hiervoor onze verschillende modellen.

Projectmatig kunnen kleuren, vormen en materiaal van de buitenbekleding worden aangepast om aan de wensen van de welstandcommissie te voldoen. Onze architecten kunnen u assisteren met uw plannen.

Ook als uw organisatie de mogelijkheden onderzoekt voor plaatsen van: flexwoning, tijdelijke huisvesting, tiny-house, schuurwoning of mantelzorgwoning is een Casa Pacto woning het overwegen waard. Het vergunningstraject is vaak veel korter dan de reguliere. Het grote voordeel van de inzet van een Casa Pacto woning in deze situatie is dat nadat de woning is geplaatst alsnog een poging kan worden gedaan om de tijdelijke vergunning om te zetten in een permanente vergunning omdat alle Casa Pacto modellen voldoen aan de nieuwe Bbl Besluit Bouwwerken leefomgeving.

Contact
Close