Modellen

Onze Modellen

Casa Pacto woningen zijn compacte Prefab woningen met een hoog comfortniveau en geschikt voor eenpersoons tot gezinshuishoudens. Een luxe keuken, ruime badkamer en comfortabele woon- en slaapvertrekken zijn kenmerkend net als een geavanceerd klimaatsysteem. Al onze Prefab woningen voldoen aan de eisen en normen uit het permanente bouwbesluit (Bbl) en zijn circulair ontworpen. Tevens zijn de woningen levensloopbestendig en als mantelzorgwoning of flexwoning toepasbaar. Door een unieke werkwijze, waarbij ‘anders’ wordt omgegaan met prefab bouwen, kunnen wij veel prettige en eigentijdse woningen op een korte termijn realiseren. En dit voor een aantrekkelijke prijs, bijvoorbeeld woningen van ongeveer 100 m2 al vanaf 1.200 euro/m2, 375 euro/m3.

Onze woningen worden, na enkele weken productie binnen een paar dagen sleutelkaar opgeleverd, zonder gebruik van groot materieel. De stikstofproblematiek raakt u hierdoor niet en voorfinanciering is door de korte levertijd vaak niet nodig.

Onze huizen zijn van binnen niet van regulier gebouwde stenen huizen te onderscheiden qua afwerking (gips wanden, luxe keuken en badkamer, klimaatbeheersing). Een uniek aspect van de Casapacto is een vertrouwde indeling en afwerking. Door een slimme manier van modulair bouwen is de breedte van de Prefab woning meer dan 5 meter. Dit zorgt voor een vertrouwde indeling en een ruimte die aanvoelt als een oer-Hollands traditioneel woonhuis.

Casapacto modellen hebben een karakteristieke huisvorm en zijn standaard afgewerkt met gevel- elementen, te kiezen in vele kleuren. Optioneel kan een gevelbekleding zoals hout- of steen gekozen worden.
Pacto 1

Pacto

Woonkamer, bad en slaapkamer op begane grond en berging op de verdieping. Zorgwoning is uitgevoerd met schuifdeur in de badkamer
Pacto 2

Pulcher

Als model Pacto, met een verlengde woonkamer
Pacto 3

Plendor

Als model Pulcher, met extra slaapkamer op de begane grond. Een separate berging met aansluiting voor wasmachine en droger en een separate WC
Pacto 4

Parvus

Als model Pulcher met een extra slaapkamer op de begane grond

Sessor

Als model Pacto, met extra slaapkamer op begane grond

Velix

Als model Pacto met 2e slaapkamer en berging op de verdieping

Extens

Als model Velix, met 3e slaapkamer en separate WC op de begane grond en extra berging met aansluiting voor wasmachine en droger
Maior

Major

Woning met vier slaapkamers, twee badkamers en separate WC: Woonkamer met badkamer en slaapkamer en twee slaapkamers op de begane grond. Gastentoilet en berging op de begane grond voor wasmachine en droger. Op de verdieping, twee slaapkamers, een volledige tweede badkamer en 2e berging.
Altor

Altor

Als model Extens met een verlengde woonkamer
Contact
Close