Mantelzorgwoning

PACTO

Onze Mantelzorgwoning

Verhuizen naar een mantelzorgwoning is vaak een grote stap. Van een te groot of onpraktisch woonhuis om op leeftijd nog goed te functioneren naar een kleine chalet-achtige woning is nogal een verandering. Onze mantelzorgwoningen zijn als reguliere nieuwbouwwoning ontworpen en voldoen aan alle eisen ten aanzien van bijvoorbeeld isolatie en plafondhoogte en hebben vooral een ruime indeling.

Onze mantelzorgwoningen zijn ruim en verplaatsbaar

Onze mantelzorgwoning is een moderne nieuwbouw. het unieke is dat onze woningen binnen luttele weken productie in enkele dagen op locatie staat en na gebruik, makkelijk  kan worden verplaatst naar een nieuwe locatie.

Ontworpen als traditionele woning

De Casa Pacto mantelzorgwoning is ontworpen met als belangrijkste uitgangspunt dat de woning moet aanvoelen als een moderne nieuwbouwwoning. Het comfort van een goed binnenklimaat is gewaarborgd door de beste installaties en isolatie die voldoen aan de normen van de nieuwste bouwregels.

De woning ziet er uit als een normaal huis met puntdak. De wanden en plafonds zijn van vertrouwd gips, zodat deze kunnen worden getext of behangen. En het belangrijkste comfort-aspect, de indeling: de woonkamer is met een breedte van meer dan 5 meter zeer ruim en vooral hoog. Er is een trap naar een berging op de verdieping voor opslag of hobbyruimte. De badkamer is modern en ruim met een aansluitende slaapkamer met een hoogte van 260 centimeter.

De woning is rolstoelvriendelijk en praktisch voor mantelzorgers. Er kan direct maar ook nadien nog een extra kamer of aanbouw geplaatst worden.
Contact
Close