Gemeente

Gemeente

Wij zijn van mening dat iedereen in Nederland in een comfortabel huis moet kunnen wonen. De woonproblematiek is substantieel, complex en voor u als gemeente een serieuze uitdaging.

Door een unieke werkwijze, waarbij slimmer wordt omgegaan met modulair bouwen, kunnen wij veel comfortabele en eigentijdse Prefab woningen op korte termijn realiseren voor eenpersoons- tot gezinshuishoudens met een kleinere portemonnee, en dit allemaal voor een aantrekkelijke prijs. Er is al een Casa Pacto vanaf 107.000 euro excl BTW.

Zowel voor permanente bouw alsook voor tijdelijke woningen (flexwoningen), die mogelijk op een later moment omgezet naar permanente bewoning kunt u bij Casa Pacto terecht.

Wij prefabriceren de compacte kern van de woning in onze fabriek. De ‘kern’ bestaat uit de badkamer, keuken, toilet, trap, meterkast en technische ruimte voor warmtepomp, warm water en ventilatie. Op het moment dat wij de woning komen installeren, worden de overige wanden vloeren en de dak-delen ‘just-in-time’ als legostenen samengevoegd tot een compleet modulair woonhuis. Dit gebeurd in enkele dagen tijd. Deze werkwijze zorgt ervoor dat wij geen immense fabriek nodig hebben om een grote capaciteit van Prefab woningen te kunnen realiseren.

Enkele stuks flexwoningen, tinyhouses, schuurwoningen of tijdelijke woningen in bestaande woonwijken of grondgebonden als nieuwe clusters. Permanente bouw voor woning- en projectontwikkelaars of tijdelijke bouw op gemeentegrond met terugkoopgarantie, er zijn vele mogelijkheden.

Het door ons ontwikkelde concept voldoet aan alle gevraagde normen en eisen uit het Bbl Besluit bouwwerken leefomgeving, alsook standaarden voor milieu en circulariteit, met diversiteit in kleur en afwerking. Onze woningen worden binnen enkele dagen sleutelklaar opgeleverd, zonder gebruik van groot materieel. De stikstofproblematiek raakt ons hierdoor niet.

Een groot voordeel bij de inzet van de Casa Pacto modellen als tijdelijke bouw of flexwoning is dat de tijdelijke aard in bepaalde situaties kan worden omgezet in een permanente. Omdat alle modellen voldoen aan het Besluit bouwwerken leefomgeving, kan na plaatsing van de tijdelijke woningen, indien dit aan de orde komt eventueel een vergunningstraject voor permanente plaatsing worden onderzocht en aangevraagd.

Wij kijken graag met beleidsmakers van uw gemeente mee naar de mogelijkheden om tot snel ‘woon’ resultaat te kunnen komen. Contacteer ons vandaag nog om hiervoor een afspraak te maken.

Contact
Close